Skip to content Skip to footer

“1325 – Молодь. Дія. Відновлення”: презентація проекту на Закарпатському форумі

29 лютого 2024 року Голова Ради Всеукраїнської Громадської Спілки “Спілка жінок України” Дана Мехедова, експертка “Коаліції 1325 – Львівщина”, була запрошена для виступу на “Регіональному форумі: “Обласний план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року у Закарпатській області. Управління, орієнтоване на результат”.

Запрошення надійшло від наших надійних партнерів – Закарпатської обласної державної адміністрації, а саме від директорки Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА, членкині Ради ВГС СЖУ Ольги Травіної.

Під час презентації Дана Мехедова поділилася результатами командної роботи ГО Спілка жінок Львівщини в межах «Коаліції 1325 – Львівщина», а саме Проєкту “1325 – Молодь. Дія. Відновлення’’.

У виступі були окреслені юридичні та теоретичні аспекти цього Проєкту, а також ініційовано запрошення для обміну досвідом та реалізації Проєкту в інших Коаліціях.

Окрім презентації та обґрунтування залученості молоді до реалізації Національного плану дій РБ ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” Дана Мехедова представила місію Всеукраїнської Спілки та підкреслила пріоритетність залучення до миротворчих процесів.

What's your reaction?
0Smile0Angry0LOL0Sad0Love

Add Comment